Vijf redenen waarom een sportschool bij je past

Welke sportschool trekt je aan en waarom is dat? Is het een sportschool of een gym, een box of een studio? Uiteindelijk bieden ze je allemaal mogelijkheid tot hetzelfde resultaat, alleen dan in een ander jasje. En welk jasje jij past, dat is de vraag. Train je met een eigen schema, hecht je veel waarde aan coaching en zoek je een mensen om je heen met de juiste instelling en mindset? Stap eens naar binnen en ga in gesprek, draai een proefles mee en oordeel zelf. We hebben vijf redenen voor je op een rij gezet waaraan je kunt afmeten of de gym bij jou past.

1. Persoonlijkheid van de gym

Om een traject zo goed mogelijk aan te kunnen gaan, moet je je thuis voelen op de plek waar je traint. Bij Pegasus gaan we voor no nonsense, zijn we transparant en staat persoonlijkheid en kwaliteit voorop. Wij zijn geen klassieke sportschool met allerlei fitness machines en spiegels, we noemen ons een gym.

2. Sluit de gym aan bij jouw verwachtingen?

Op het moment dat jij bij ons naar binnen stapt willen we graag weten wat je verwachting is, maar ook wat je doel is. Op het gebied van training, coaching maar ook gewoon wat je nodig hebt. Zoals hierboven beschreven staat Pegasus voor no nonsense, zijn we transparant en staat persoonlijkheid en kwaliteit voorop. Mooie woorden, maar hoe maken wij dit waar? Kijk goed of de gym waar jij naar op zoek bent ook echt de kwaliteit in huis heeft die ze beloven. Zijn de trainers gekwalificeerd? Is het materiaal goed?

Pegasus heeft gekwalificeerde coaches in dienst met allemaal hun eigen expertises. We hebben een mooie open, frisse ruimte met de beste materialen. Eleiko en Gymholix vormen de basis.

3. Biedt de gym genoeg flexibiliteit voor jouw schema?

Kijk goed naar het rooster en de andere mogelijkheden die er zijn om te trainen. Biedt de gym voldoende mogelijkheden om te trainen wanneer dit het beste past binnen jouw leven? Bij Pegasus hebben we een ruimte om te werken en is er zowel voor de dames als heren een ruime kleedruimte met toilet en douche. Dus voor werk, na werk of zelfs tijdens werk, geen excuses meer om niet te komen! Bekijk hier ons uitgebreide rooster. Daarnaast zijn er mogelijkheden om 1 op 1 trainingen te plannen.

4. Kijkt de gym voldoende naar jouw persoonlijke situatie?

Ga je in het wilde weg trainen, zonder goed te weten wat je lichaam aan kan en waar je sterktes en zwaktes liggen, heb je meer kans op blessures en onregelmatigheid in je training. Zorg ervoor dat jouw gym voldoende aandacht heeft voor jouw situatie, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en functioneel traint.

Tijdens de trainingen bij Pegasus kijken we naar ieders eigen niveau. De groepslessen zijn met maximaal 8 personen, zodat wij alles kunnen aanpassen naar wat jij aankan. Wil je echt 1 op 1 training, kies dan voor de personal trainingen.

5. Helpt de gym jou om jouw doelstellingen volledig te bereiken?

Fitter en sterker worden draait niet alleen om trainen. Vind je het belangrijk om naast trainen ook met voeding bezig te zijn? Of wil je je energiebalans beter op peil krijgen om goed te kunnen trainen? Check dan of jouw trainingstraject je genoeg mogelijkheid biedt om ook naar je voeding en levenspatroon te kijken.

Naast de trainingen bij Pegasus is er een voedingsdeskundige aanwezig die met jou een traject aan kan gaan voor drie maanden. In dit traject kijken we ook naar je mindset en na deze drie maanden weet jij veel beter wat je lichaam nodig heeft om fit en vol energie door het leven te gaan!

pexels-ivan-samkov-4164764

7 tips voor beter spierherstel tijdens je post-workout

Herstel is bijna net zo belangrijk als de training zelf. In de periode na het sporten (post-workout) herstelt je lichaam zich en maakt het zichzelf sterker. Daarom is goede voeding na de workout belangrijk. In dit blog vind je 7 tips voor maximaal spierherstel. Lees je mee?   Tip 1: Neem na je training eiwitrijke…

persist-mfbeach

Met welke structurele training blijf je fit?

Niet iedereen hoeft top fit te zijn, maar fit zijn en fit blijven komt je niet zomaar aanwaaien. Wij weten als veteraan en als oud en actief dienend defensiemedewerker(s) welke uitdagingen je hierin kunt tegenkomen. Al tien jaar actief in het stelsel van speciale eenheden en met meerdere uitzendingen en missies achter onze naam weten…

DSC_9748

Hoe je de juiste mindset bereikt om functioneel fit te worden

Wat is Functional Fitness? Hoe zit het met je energiebalans? Heb je de juiste mindset? Vragen die we jou stellen, maar je jezelf wellicht ook al vaker afvraagt voor het starten van een trainingstraject. Hoe zet je dit om in een training? Dat gaan we uitleggen! Functional Fitness Functional fitness helpt je om in het…