Voeding en mindset

Loop je vast op een goede balans tussen je sport en je voeding? Voel je je moe en herstel je niet zoals gewenst? Weet je simpelweg niet waar je de juiste macro’s uit moet halen om je doelen te bereiken? Dit gaat ten koste van je motivatie, zelfvertrouwen en plezier in het behalen van een gezonde levensstijl. Dat kan anders en wij weten hoe. Uit ervaring weten wij hoe moeilijk het is om door te zetten als de dingen niet gaan zoals jij dat wilt. Niet opgeven, maar altijd zoeken naar mogelijkheden is onze kracht, die we graag overbrengen in onze trainingen en advies.

De juiste strategie kiezen

Als je je herkent in bovenstaande zaken hoeven we jou niet te vertellen hoe lastig het is om in je eentje langdurig resultaat te behalen. Natuurlijk zijn er diverse vrienden en familieleden de nieuwste dieet sensaties aanprijzen. Maar eigenlijk weet je het al: dit gaat vaak om kortdurend resultaat zonder langdurig succes. Afvallen gaat niet altijd met een schema, het gaat erom dat jij weer naar je lichaam leert luisteren.

Het gaat om de juiste strategie. Niet alleen naar je voeding kijken, maar ook naar beweging en mindset. Of je een fanatieke sporter bent of nog helemaal niet sport, dat maakt voor dit traject niets uit. Wij gaan op zoek naar wat voor jou werkt en wat binnen jouw levensstijl past.

Het traject

Samen met jou werken we een strategie voor drie maanden uit. We kijken naar jouw doelen en de mogelijkheden om deze te kunnen bereiken. Na het eerste gesprek krijg je een voedingsadvies. Dit is geen menu, maar een caloriebehoefte gesplitst in koolhydraten, eiwitten en vetten. Jij hebt zelf de vrijheid hoe je dit invult. Uiteraard krijg je handvatten in de vorm van een voedingslijst.

Met de app van LOT kunnen we op afstand de door jou ingevoerde voedingsstoffen analyseren en jou hierbij ondersteunen. In drie maanden leren we je wat je lichaam nodig heeft. Op basis van een gedegen analyse en regelmatige evaluaties zijn wij jouw stok achter de deur. Met als doel dat jij na drie maanden lekkerder in je vel zit, je gezondheid er beter voor staat en je met trots in de spiegel kijkt. Het traject draait niet om snelheid, een langzame opbouw is belangrijk zodat het resultaat blijvend is. Geen crashdieet, maar een nieuwe levensstijl.

 

Iets voor jou? Laat je gegevens hier achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Pegasus-FF-secundair-logo-CMYK

Wil jij ook fitter, sterker en vitaler worden bij een gym met een gevarieerd programma en aandacht voor jou, meld je dan aan via onderstaande knop.