Strongfit

Doe mee aan deze power les! Maak je hoofd leeg en zet je mindset weer in de juiste stand door te knallen middels krachttraining en intervallen. Klaar voor een nieuwe dag. Ook kan de les juist goed werken om je dag goed af te sluiten. Deze les gericht op strongman training, een leuke en afwisselende manier van krachttraining. Het is uitdagend, leerzaam en erg functioneel.

Strongman training

Strongman staat voornamelijk bekend als de sport waarin je (vracht) wagens trekt, tractorbanden flipt en ronde betonnen stenen van de grond tilt.
Onze Sterker les slaat de brug tussen het heffen van de barbell en praktische voorwerpen in het dagelijks leven. Iedere sporter kan meedoen met deze training. Of je nu een echte warrior bent of kantoorwerk doet, van beginner tot gevorderd kun je deelnemen. Zowel mannen als vrouwen. Iedereen traint met een passend gewicht en met de juiste herhalingen. Zo wordt iedereen fitter, ongeacht het niveau.

De principes zijn gebaseerd op het leren begrijpen van de juiste bewegingen en de natuurlijke stroom van het menselijk lichaam. We maken gebruik van zandzakken en bijvoorbeeld tractorbanden. Je wordt gestimuleerd om alles uit je zelf te halen. Kan je niet meer? Push toch nog die laatste herhaling er uit en de volgende les weet je dat je meer kunt.

Onze trainer denkt mee over jouw ideale training. Speelt er iets wat invloed heeft op de training? Heb je een blessure? Geef dat vooral aan, dan maken we een aanpassing zodat ook jij mee kan doen.

Pegasus-FF-secundair-logo-CMYK

Wil jij ook fitter, sterker en vitaler worden bij een gym met een gevarieerd programma en aandacht voor jou, meld je dan aan via onderstaande knop.