Senioren training

Voor iedereen boven de 65 hebben wij de senioren training, deze les is vooral gebaseerd op coördinatie, balans, kracht en conditie. De groepsgrootte is iets kleiner (maximaal 6 deelnemers) zodat wij nog meer oog hebben voor wat er gebeurt in de les en de bewegingen en techniek kunnen bijsturen waar nodig. Juist door actief te bewegen op oudere leeftijd blijf je fit en vitaal en is je energiebalans op orde. Ons belangrijkste doel is jouw meer zekerheid geven in hoe je beweegt, zodat je daar in het dagelijks leven de vruchten van plukt!

Iedereen met de juiste mindset is welkom

Iedereen vanaf 65 jaar of ouder (of jonger, maar dan in samenspraak met ons of je past binnen de training) is welkom in deze les. Hier draait het niet om hoeveel kilo’s je tilt of hoeveel calorieën je verbrandt tijdens het fietsen, maar om hoe je dit doet. Balans, coördinatie en kracht vormen de basis, met conditionele elementen in de training verwerkt.

Training met coach

Elke training wordt begeleid door een coach. Deze coach heeft een aantal belangrijke taken: de coach overziet of de oefening op de juiste manier wordt uitgevoerd en of de intensiteit van de training bij jou past of op- of afgeschaald moet worden.

Schalen (scaling) is het aanpassen van de voorgestelde oefening aan jouw niveau. Door met regelmaat deel te nemen aan deze groepsles, zal je merken dat het dagelijks leven makkelijker wordt. Je kunt dingen makkelijker tillen en stapt bijvoorbeeld soepeler op je fiets. Doordat je mindset sterker is en je beter beweegt, zal je zien dat je je doelen gaat behalen. Alles draait om het juiste schema, een goed ritme en het steuntje in de rug van ons.

Pegasus-FF-secundair-logo-CMYK

Wil jij ook fitter, sterker en vitaler worden bij een gym met een gevarieerd programma en aandacht voor jou, meld je dan aan via onderstaande knop.