Personal training

Train jij het liefste alleen? Of wil je extra aandacht om je doelen te behalen? Presteer jij het beste als er 1 op 1 iemand bij je staat die je er doorheen helpt? Kies dan voor personal training bij Pegasus! We zorgen er met onze volledige aandacht voor dat jij niet meer de makkelijkste weg kiest, maar echt aan je doelen gaat werken. We kijken hoe je je beweegt en wat je doelen zijn. Op basis van jouw persoonlijke situatie bepalen we een training op maat. Tijdens deze les is er ook ruimte voor je persoonlijke verhaal. Door deze combinatie kom je weer in de juiste balans.

Luisteren, observeren en bijsturen

Tijdens een personal trainingstraject gaan we eerst met je in gesprek om de verwachtingen en doelen te bespreken. Hier maken we een plan voor. De trainingen plannen we daarna in overleg. Deze trainingen zijn gedurende het hele traject 1 op 1. Doordat wij een brede kennis hebben van krachttraining, Crossfit, Functional Fitness en coaching kunnen wij maatwerk leveren.

Tijdens de lessen zijn we er voor jou, luisteren we, observeren we en sturen we bij. Bij deze lessen kan het dus om veel meer gaan dan alleen training. De balans tussen werk en privé is vaak ook een onderwerp die ter sprake komt. Hoe kies je makkelijker voor jezelf zonder een ander tekort te doen? Door deze personal training kies je ervoor om goed voor jezelf te zorgen, ga je steviger in je schoenen staan en straal je energie uit.

De personal trainingen kunnen zowel in abonnementsvorm als in een strippenkaart, of als losse les afgenomen worden. Zo kun je bijvoorbeeld ook een enkele les boeken om je techniek eens extra aandacht te geven.

Pegasus-FF-secundair-logo-CMYK

Wil jij ook fitter, sterker en vitaler worden bij een gym met een gevarieerd programma en aandacht voor jou, meld je dan aan via onderstaande knop.