Open gym

Volg jij een eigen trainingsprogramma of heb je zelf in je hoofd hoe je wil trainen, eventueel samen met anderen? Boek dan je plek in de Open Gym!
We hebben de beste materialen, zoals Eleiko, Gymholix, Rogue en Concept. Of het nu gaat om krachttraining, een amrap, of het trainen van techniek, het materiaal is er en er is altijd een coach op afstand aanwezig. Op het moment dat je vragen over bepaalde oefeningen, advies wil of er even niet meer uitkomt, kun je onze coaches om hulp vragen..

Eleiko, Gymholix, Rogue en Concept

Misschien wil je als beginnend atleet graag eerst zelf oefenen en ontdekken. Of je wil als gevorderd atleet graag je eigen training volgen en hebt minder behoefte aan lessen en trainers. Dan is de Open Gym de uitkomst. Maak gebruik van alle materialen en een coach die je helpt als je dat nodig hebt. Qua tijden ben je hierdoor ook flexibel om bij ons te trainen, eventueel tussen je werk door bijvoorbeeld!

Alle barbells en bumpers zijn van Eleiko, verder hebben we materiaal van Rogue, Concept en Gymholix. Kwaliteit vinden we belangrijk, zodat jij met topmateriaal kunt trainen. De Open gym is ruim opgezet en we hebben drie plankiers voor het gewichtheffen. We vinden jouw mening belangrijk, dus mocht er iets zijn, mis je iets of wil je even sparren? Zoek ons op!

Pegasus-FF-secundair-logo-CMYK

Wil jij ook fitter, sterker en vitaler worden bij een gym met een gevarieerd programma en aandacht voor jou, meld je dan aan via onderstaande knop.