Functional Fitness

Een zeer compleet programma, toegankelijk voor iedereen

Hoe intensiever hoe beter… of niet? Hard werken loont, dus blijf je makkelijk in een patroon hangen waarin dit je doel is. Vervolgens sleep je jezelf door de dag, slik je supplementen en raak je gestressed, opgebrand en heb je nog steeds niet dat fysieke doel bereikt wat je voor ogen had. Je wilde afvallen en een stabiele energiebalans toch? Stop dan met hard werken, maar ga functioneel aan de slag! Dat kan met Functional Fitness bij Pegasus.

Trainingsprogramma van Marcus Filly

Stop met rondjes draaien en vraag jezelf af waarom je steeds blessures hebt, moe bent en twijfelt aan je plan. Het is tijd om je training in handen te leggen van ons! En eindelijk de resultaten te boeken die je voor ogen hebt. Met Functional Fitness behaal je doelen, zoals afvallen of een betere energiebalans en mindset, heb je geen saaie fitnessroutine die vaak hetzelfde is en maak je grote stappen.

Het trainingsprogramma dat wij gebruiken is van Marcus Filly. Deze is zo opgebouwd dat het blessures en overbelasting minimaliseert. Een training bestaat uit een opbouw van krachtoefeningen gecombineerd met conditiewerk.

Wij geven de lessen in kleine groepen zodat de trainers oog hebben voor iedereen. De beste materialen in combinatie met de juiste coaching. Deze les wordt gegeven in groepsverband (maximaal 8 deelnemers).

Look good AND move well – at 20, 40, 60, and beyond

Pegasus-FF-secundair-logo-CMYK

Wil jij ook fitter, sterker en vitaler worden bij een gym met een gevarieerd programma en aandacht voor jou, meld je dan aan via onderstaande knop.