Training en coaching

Onze trainers zijn er voor je, wat je doelstelling ook is. Wil je afvallen? Ligt je passie bij crossfit en krachttraining? Of heb je vooral behoefte aan personal training? Bij Pegasus werken we samen aan jouw doelstelling. We kijken naar wie jij bent en wat je nodig hebt en gaan daar samen aan werken. Dat is de mindset van Pegasus.

Als je graag persoonlijk contact wil, zorgen we voor oprechte individuele aandacht. Maar als je gewoon heerlijk wil rammen in de Open Gym, ben je ook welkom bij Pegasus!

Functional Fitness

Deze les is in groepsverband met maximaal acht personen en is gebaseerd op een programmering van Marcus Filly. Hij weet als geen ander hoe je op een veilige manier sterk en fit kan worden. Vanuit dat principe gaan we trainen. Voor deze trainingen maken we gebruik van je eigen lichaamsgewicht, maar ook van kettlebells, barbels, ballen en dumbells.

Voor diegene die nog geen enkele ervaring hebben met deze manier van trainen, hebben wij op de zaterdag een fundamental les, deze leert je om te gaan met de materialen die wij gebruiken en leert je om je lichaam op een veilige manier te trainen.


Gewichtheffen

Deze olympische sport is voor velen een uitdaging. Bij het gewichtheffen is niet alleen kracht belangrijk, maar snelheid, techniek, coördinatie en mindset zijn minstens even belangrijk. De lessen staan de ene week in het teken van de snatch en de de week erop de clean en jerk. We nemen jou steeds in kleine stappen mee in het proces. Gewichtheffen is een moeilijke sport, daarom is het belangrijk dat we hier echt de tijd voor nemen.

Sterker

Sterker is een ‘strongman’ les, bedacht door Amber. Kracht en circuittraining met bijvoorbeeld banden en zandzakken.

Senioren gym

Tijdens deze training krijgen de senioren volledige aandacht van de trainer (maximaal 6 personen per les) om te werken aan uithoudingsvermogen, coördinatie en balans.

Personal training

1 op 1 training en coaching. Persoonlijke begeleiding met alle aandacht die jij verdient. Deze les wordt op maat gemaakt naar jouw behoefte en doelstellingen.

Voeding & Mindset

Door LOT word je meegenomen in wat jouw lichaam nodig heeft, middels een drie maanden traject. Het traject heeft als basis een gedegen analyse en advies. Hiermee monitoren en sturen we bij, zodat jij weer leert luisteren naar je lichaam. Tip: omdat LOT is aangesloten bij de beroepsvereniging gewichtsconsulenten, heb je grote kans dat je een gedeelte terug krijgt van de zorgverzekeraar.

Open gym

Wil jij zelf trainen en gebruik maken van onze mooie ruimte met de beste materialen? Dat kan ook! Boek je moment via de app. Onze trainers zijn wel aanwezig voor hulp en advies, als je dat nodig hebt.

Pegasus-FF-secundair-logo-CMYK

Wil jij ook fitter, sterker en vitaler worden bij een gym met een gevarieerd programma en aandacht voor jou, meld je dan aan via onderstaande knop.