De Pegasus mindset

Bij Pegasus betekent een goede mindset niet dat je moet doorrammen tot je erbij neervalt. Een goede mindset betekent weten wat je wil, wat je doelen zijn en daar vervolgens naar handelen. Stevig in je schoenen staan en goed voor jezelf te zorgen staat centraal. Want alleen dan kan je er ook voor anderen zijn.

In groepsverband ben je zo sterk als de zwakste schakel. Dit is een van de lessen die je leert bij defensie, waar de basis vandaan komt voor de mindset bij Pegasus. Bij Pegasus gaat het om de energiebalans, hoe sta je in het leven en krijg je daar energie van?

What you see is what you get in onze gym

Vanaf het moment dat je bij ons naar binnen stapt willen wij dat jij je de verbinding voelt. What you see is what you get: onder andere door de openheid van onze coaches en de transparantie van de organisatie. Geen kleine lettertjes en geen verrassingen. Al onze abonnementen zijn per maand opzegbaar omdat we willen dat je bij ons bent omdat je er wilt zijn niet omdat je er aan vast zit.

Materiaal met kwaliteit

We hebben de beste materialen zoals die van Eleiko, Rogue, Concept en Gymholix. Daarnaast is alles ingericht door MEGA equipment. Zij richten ook alle sportfaciliteiten in van defensie.

fysiek en mentaal gezond leven

Naast groepslessen en personal training is er ook een traject voor voeding en mindset. Hiermee bieden we je een totaalpakket om jouw energiebalans te vinden en zo fysiek en mentaal sterker te worden. De energiebalans is leidend in dit traject: hoe voel jij je? Hoe is je herstel en wat voor voedingsstoffen krijg je binnen?

Naar de gym voor, na of tijdens je werkdag

We bieden lessen vroeg in de ochtend, zodat jij nog voor je werkdag even kan trainen en een frisse douche kan nemen voor de start van je werkdag (ook douchen kan uiteraard bij ons). Wil je nog even werken? Ook dat kan. Op onze vide is een flexplek waar je nog even snel dat mailtje de deur uit kan doen. Onze interne fysio zorgt voor antwoorden op de vragen die er zijn, en het staat je vrij een afspraak te plannen op locatie.

Kortom: training, voeding & mindset vind je bij Pegasus Functional Fitness.

Pegasus-FF-secundair-logo-CMYK

Wil jij ook fitter, sterker en vitaler worden bij een gym met een gevarieerd programma en aandacht voor jou, meld je dan aan via onderstaande knop.