Over pegasus

Pegasus Functional Fitness is dé gym in Arnhem waarbij geldt: wat we zeggen is wat je krijgt. Vanuit een defensie gedreven mindset en een atleten hart willen wij onze leden helpen fysiek en mentaal sterker te worden. Met alleen krachttraining kom je er niet, hier is meer voor nodig. Het oprechte en persoonlijke contact is wat we bij Pegasus belangrijk vinden. Samen de juiste mindset en balans bereiken die bij jou past. Trainen is daar een onderdeel van.

De oorsprong

Pegasus komt voort uit een lang traject van vallen en opstaan. Na een herseninfarct in 2010 kon ik (Lotte) niets meer met rechts. Alles moest ik opnieuw leren, mijn energiepeil was enorm laag en snapte niets meer van de snelheid om mij heen. Vanuit het ziekenhuis werd mij het advies gegeven om naar een revalidatiecentrum te gaan, dit hebben wij niet gedaan. Glenn, mijn man heeft zorgverlof opgenomen en mij van alles voorzien. Eten, drinken, aandacht, oefenen, naar boven brengen en weer terug naar beneden.

Samen gingen we zorgen dat alles weer goed kwam. Ik kwam erachter dat ik mijn lichaam heel goed zelf kon trainen en zag dat mijn rechterkant steeds beter ging functioneren. Van een rolstoel naar een eigen gym, wie had dat gedacht. Sport en voeding heeft en enorm grote rol gespeeld in het hele proces. Door steeds de lat wat te verleggen kwam ik steeds wat verder en genoeg was het nooit. Zo startte ik in 2016 met gewichtheffen, en ben daar de wereld voor over geweest. Ik merkte dat ik mensen wilde inspireren met mijn verhaal, en ze het gevoel geven dat als je doorzet en blijft geloven in mogelijkheden en zoveel meer kan dat dat er eerst gedacht wordt. Ik ben me gaan ontwikkelen en heb diverse opleidingen genoten om jou zo ook veilig, sterker/fitter en vrolijker te maken. Iedereen heeft een eigen verhaal en iedereen heeft eigen doelen, gebruiksaanwijzing en mindset.. en dat is precies waarom wij de deuren open zetten voor jullie.

Pegasus-FF-secundair-logo-CMYK

Wil jij ook fitter, sterker en vitaler worden bij een gym met een gevarieerd programma en aandacht voor jou, meld je dan aan via onderstaande knop.