Hero workouts

Some gave all, so others may live!
Een grensverleggende work-out gemaakt om een overleden held te eren. Dit noemen we een Hero WOD.

Respect en samenwerken

Tijdens de Hero work-out eren we gevallen soldaten, politiemensen en brandweerlieden die zijn omgekomen tijdens het uitvoeren van hun werk. Gewichten en tijden zijn eigenlijk niet zo belangrijk. Respect en het gezamenlijk uitvoeren van deze vaak “pittige” work-outs wel. Het belangrijkste is dat jij hier alles geeft!

De Heroes

De ‘Heroes’ die we eren zijn veelal mensen bij defensie die zijn omgekomen.Dit kan gaan om de Landmacht, Marine, Luchtmacht en Koninklijke Marechaussee. Een klein gedeelte heeft een special forces achtergrond zoals MARSOF, KCT en BSB en komen uit de diverse krijgsmachtdelen. Vanuit deze Nederlandse special forces kan je gedetacheerd worden voor een aantal jaar bij DSI (dienst speciale interventies). Dit is een overkoepelende dienst die de leiding heeft bij nationale operaties van de speciale eenheden van politie en defensie. Deze is ondergebracht bij de landelijke eenheid van de nationale politie. Een aantal vervolgt hun carrière bij de politie, met name bij het AOT (arrestatieteam).

De Hero WOD Murph is de bekendste Hero work-out van allemaal.

At the end of the day maakt het niet uit waar je vandaan komt.
Wij willen bij Pegasus met name aandacht besteden aan de Nederlandse gesneuvelden.

Mark Weijdt 19 december 2008
Jeroen Houweling & Marc Harders 17 April 2010
Jeroen Westerveen 20 Juni 2012
Mark Schouwink & Dennis van Uhm 18 April 2008
Kevin van de Rijdt 6 september 2009
Willem van Woerden 25 mei 2018

Niet voor alle overledenen worden work-outs gemaakt. Veelal hadden ze een affiniteit met Crossfit of Functional Fitness.

Alle veteranen die deze dag mee willen doen zijn welkom.

Pegasus-FF-secundair-logo-CMYK

Wil jij ook fitter, sterker en vitaler worden bij een gym met een gevarieerd programma en aandacht voor jou, meld je dan aan via onderstaande knop.